Nagelbehandelingen

Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een lengte hebben bereikt die u mooi vindt. Wilt u mooie stevige nagels, dan biedt een bezoek aan een nagelstyliste de uitkomst. Bij mij kunt u terecht voor mooi verzorgde nagels in verschillende kleuren, zoals naturel, French-manicure, color of glitter.

In mijn salon bied ik de volgende nagelbehandelingen aan.

Gelnagels

Gel is een stroperige substantie, die met een penseel op uw nagels wordt aangebracht, nadat uw nagel is verlengd. Het verlengen van uw nagel gebeurt met een kunststof tip of een sjabloon. Uiteraard kan de gel ook ter versteviging op uw natuurlijke nagels worden aangebracht zonder deze te verlengen. Nadat de gel volledig is uitgehard in de UV-lamp, vijl ik uw nagels in de gewenste vorm en verwijder ik overtollige gel. Op deze manier worden uw nagels glad en egaal. Na het vijlen breng ik nog een dun laagje glansgel aan, die ervoor zorgt dat uw nagels wekenlang blijven glanzen.

Tot slot verzorg ik uw nagelriemen met een speciale olie.

Acrylnagels

Acryl is een hard product en dus een ideale oplossing om te voorkomen dat uw nagels snel scheuren of breken. Acryl bestaat uit poeder en een vloeistof. Door dit samen te mengen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Met een penseel modelleer ik het bolletje op uw nagel. De acryl hardt uit binnen enkele seconden. Acryl kan worden aangebracht op uw natuurlijke nagels, maar u kunt ook kiezen voor een verlenging met een kunststof tip of een sjabloon.

Nadat de acryl volledig uitgehard is, vijl ik uw nagels in de gewenste vorm en verwijder ik overtollige acryl. Op deze manier worden uw nagels glad en egaal. Na het vijlen breng ik nog een dun laagje glansgel aan, die ervoor zorgt dat uw nagels wekenlang blijven glanzen.

Tot slot verzorg ik uw nagelriemen met een speciale olie.

Nabehandeling Gel/Acryl

Om de conditie van uw nagels op peil te houden, is het noodzakelijk deze regelmatig na te behandelen. Afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels, gebeurt dit eens in de 2 tot maximaal 4 weken.

Bij een nabehandeling worden uw nagels weer netjes in vorm en op de gewenste lengte gevijld. 80 tot 90% van het oude product wordt verwijderd en uw nagels worden opnieuw opgebouwd.

Shellacnagels (voor handen én voeten)

Shellac is het nieuwste product op het gebied van nagelbehandelingen. Heeft u zwakke nagels maar wilt u geen kunstnagels of bent u allergisch voor acryl? Dan is dit een mooie tussenoplossing om mooie en stevige nagels te creëren. Uw nagels behoeven geen speciale voorbehandeling. Nadat ik uw nagels in de gewenste vorm heb gevijld, wordt de Shellac door mij aangebracht als een nagellak. Deze hybride nagellak wordt vervolgens onder de UV-lamp uitgehard, en heeft dus geen droogtijd. Shellac biedt uw natuurlijke nagels een sterke bescherming, welke 2 tot 3 weken lang een schitterend resultaat op uw nagels geeft.

Op het eind van de behandeling verzorg ik uw nagelriemen met een speciale olie.

Copyright 2024 – Nails & More For You, alle rechten voorbehouden.