Manicure

Het woord manicure komt van de latijnse woorden "manus" en "cura" en betekent handverzorging.

Handen zijn een van de meest gebruikte lichaamsdelen. Ze worden regelmatig blootgesteld aan bijvoorbeeld kou, water en schoonmaakmiddelen. Daarom hebben uw handen en nagels extra aandacht nodig. Het doel van een manicure is om het uiterlijk en het gevoel van de handen te verbeteren. Een manicurebehandeling zal leiden tot een prima verzorgde huid van uw handen en een verbetering van de kwaliteit van uw nagels.

Een manicure behandeling is geschikt voor mensen met natuurlijke nagels, maar ook voor mensen met acryl- of gelnagels. 

In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaarde producten, waarin natuurlijke en botanische ingrediënten zijn verwerkt. Bij Nails & More For You kunt u terecht voor de volgende behandelingen.

Paraffinebehandeling

Een paraffine behandeling is een aangename en intensieve verzorgings behandeling voor uw handen. Paraffine heeft een heerlijke geur en bevat verzorgende ingrediënten.

Het is een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken uw handen weer soepel. Zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch. Deze behandeling stimuleert de doorbloeding van uw handen.

Nadat ik een verzorgende crème op uw handen heb aangebracht, worden uw handen meerdere malen in warme paraffine gedompeld, waardoor er een waslaag op uw handen ontstaat. Om de warmte goed te kunnen vasthouden, worden uw handen ingepakt in speciale plastic handschoenen, met daar overheen warmte vasthoudende wanten. Na ongeveer 10 minuten wordt de paraffine verwijderd.

De warmte zorgt ervoor dat uw poriën open gaan staan, waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken.
Na afloop van deze behandeling voelen uw handen zeer aangenaam en zacht aan.

Deze behandeling duurt ongeveer 25 minuten en kunt u los of als aanvulling nemen op uw nagelbehandeling. 

 

Copyright 2024 – Nails & More For You, alle rechten voorbehouden.